Esmer Liseli Sevgilisiyle Azgınca Sikişiyor

Doruk noktamdan aşağı inerken nefesim kesiliyor. Ayağa kalk ve külotunu çıkar, sonunda sert, ıslak sikini serbest bırak. Yatağın üzerine diz çök ve beni yatağın ortasına taşı. Seni yuvarlamak, vücudunun tadına bakmak, ağzıma almak istiyorum ama izin vermiyorsun. Ellerimi başımın iki yanında tutarken, sen bacaklarımın arasına yerleşirken parmaklarımız birbirine dolanıyor.

Mükemmel bir uyum içindeyiz ve kafan klitorisime sürtüyor, bana vermiş olduğun yoğun doruktan dolayı hala aşırı hassas. Yine, kalçalarımı sabit tutamıyorum. Seni içimde istiyorum, içimde sana ihtiyacım var. Bacaklarımı beline sarıyorum ve klitorisimi yukarı ve aşağı ovuyorum. Sonunda benim girişime geldikten sonra, içimi itmeye başlıyorsun. Gerginim, hiç bu kadar uzun veya kalın birini almadım. Sularımın her yerde olduğundan emin olmak için acele ediyorsun, sonra tamamen ileri itip kendini benim içime gömüyorsun. Daha önce sahip olduğumdan daha uzağa uzanırken ikimiz de inliyoruz. Durup beni izliyorsun; gözlerinde sorgulayıcı bir bakış. İyi olduğumu bildirmek için başımı salladım.

Ellerimi sıkıca tutuyorsun ve bana doğru itiyorsun, güvenle ve otoriteyle hareket ediyorsun. Vuruşların klitorisimi tekrar tekrar ovarken, bacaklarım seni sıkıca sararken ve kalçalarım her hamleyi karşılamak için yükselirken nefesim kesiliyor. Başınız geriye doğru eğikken gözleriniz yavaşça kapanır. “Oh, kahretsin,” diye mırıldanıyorsun, daha sert içeri ve dışarı hareket ederken, ayak parmakların benim sıkı amımın enfes zevkinde kıvrılıyor. Kalçalarım daha hızlı inip kalkıyor, ben ikinci bir doruk oluşumu hissederken senin klitorisime daha sert vurmanı istiyorum.

Arkamda diz çöktü ve arkamdan beni yemeye başladı. Beni o pozisyonda bulacağını tahmin ettiğim için ıslanmıştım. Ayağa kalktı, iki parmağını içeri kaydırdı ve meme uçlarımı kıstırırken onları g noktama doğru kıvırdı. Ben ıslanmıştım ve o heyecandan nefes nefeseydi. Gittikçe daha ağır nefes alıyordum ve bana “Sana izin verene kadar olmaz” diye hatırlattı.

Parmaklarının etrafında oluşan patlamayı yavaşlatmak için kasten daha derin nefesler almaya başladım. Boynumu öpmeye ve klitorisimi ovmaya başladı. Orgazmı nasıl tutacağımı bilmiyordum ve boğazımdan istemsiz bir inilti kaçtı. Ve o anda durdu ve “Ooohh, güzel kız. Birazdan seni alabileceğinden daha fazlasıyla ödüllendireceğiz. Şimdi sıra bende, ağzına boşalmak istiyorum.”

Pantolonunu çıkardı ve yatağa uzandı. Sikini elimde tuttum ve onu yukarı aşağı pompaladım ve taşaklarını ağzıma aldım. Taşaklarının dibinden onu derinden öptüm ve zevkle gerildiğini hissedince gülümsedim. Çözülmemiş orgazmdan ıslandığımı hissedebiliyordum.

porno izle

Şimdi çıldırdın, ben inlemeye ve kıvranmaya başladığımda amımı dikiyorsun, hareketlerimin kontrolünü kaybediyorsun. İkinci doruk noktam beni yakalarken vücudum sallanmaya başlıyor ve amımın etrafını sardığını hissettiğimde bağırıyorum. Senin sikin etrafında sikilen amcığımın spermlerinle doluyor. İçimde patladığını hissederken bir kez daha titreyerek boşalıyorum.