Üvey Anneyi 2 üvey evlat sikerek döllediler, 2023 porno izle

Tyler Cruise ve arkadaşı Jay Romero, Tyler’ın üvey annesi Mona Azar’a şaka yapmak ister. Tyler, Jay’le oturur ve üvey annesini arayarak Vegas’ta bir striptizciyi hamile bıraktığını söyler. Tyler bunun bir şaka olduğunu açıkladığında bile Mona sinirlenir. Yine de çocukları nasıl geri alacağına dair bir fikri var. Kendini transparan bir elbiseyle süsleyen Mona, Tyler olduğunu düşünerek Jay’e gider. Jay ve Tyler gibi iki güçlü yakışıklı çocuğun Sevgililer Günü için hiçbir planı olmamasının utanç verici olduğunu ima ederek hatasını anlayınca kabulleniyor.

Adamlar tam Mona’nın umduğu gibi yapar ve sevgililerini almak için her yere düşerler. Mona, her birinin yanaklarına birer öpücük verir, ancak asıl sürpriz, Mona’nın çocuklara kendisini sikebileceklerini istediğini söylemesidir. İkisi de Tyler’ın babası bebeğin babasının kim olduğunu asla bilemeyecek kadar benziyorlar. Tyler ve Jay bunun bir şaka olduğunu düşünürler, ancak Mona göğüslerini ve kıllı amını dışarı çıkardığında, onun ciddi olduğu inkar edilemez. Dizlerinin üzerine çökerek, o sert sikleri çıkarır ve her iki erkeği aynı anda ikyarağı emip okşayarak çift daldırma yapabilmek için her bir eline birer tane alır.

İşleri bir adım öteye götüren Jay, Tyler’ı arkadan vurup koca kıçını sıkarken Mona, Tyler’ı emer. Sonra Jay, Mona Tyler’ın yarağına binerken aletini emdi. Jay’i derin bir şekilde boğazlarken, yüzü Tyler’ın ağzına ve eli onun sikine dikilmiş bir 69 yaratmak. Tyler, üvey annesi hâlâ dizlerinin üzerindeyken, boşalmaya hazır olana kadar ona arkadan vurur. Sonra Mona sırtına biner, böylece önce Jay, sonra Tyler yüklerini onun açgözlü amına delice siker Bigtit milf, sperm kokteylinin onu hamile bırakacağından emin.[momlover] mona azar stepmom i got a stripper pregnant 2023