Derse Odaklanamayan Öğrencisine siktirdi, 2023 porno izle

Anthony Pierce’ın çalışması gerekiyordu ama öğretmeni Kenzie Love onu test etmeye çalıştığında, hiçbir şeye cevap veremiyor gibi görünüyor. Bunun yerine, Anthony sadece oturur ve Kenzie’nin göğüslerine bakar. Kenzie, Anthony’nin dikkatinin dağılmasının kaynağını anladığında, onları görebilmesi ve yoluna devam edebilmesi için göğüslerini dışarı çıkarır. Derse devam etmeye çalışır, ancak Anthony azgılığınıgizleyemez.

Bıkkın olan Kenzie, dersi ilerletmek için Anthony’nin taşaklarını boşaltmayı teklif eder. Anthony’nin hayalini kurduğu her şeyi elde etmesinden bahseder! Onun yarağını emerken Onun ateşli öğretmeni yarağın büyüklüğü karşılında gözlükleri yerinden fırlar. Anthony’nin aletinin büyüklüğünden gerçekten etkilendiğini ve onun hala boşalmadan orada asılı kaldığını fark ettiğinde, işleri daha da ileri götürmeye ve karşılıklı eğlence için kendi kıyafetlerini çıkarmaya karar verir.

Büyük göğüslü öğretmen Anthony’nin kucağına oturarak onu sikine bindiriyor. Sonra ters oturtuyor yarağına, böylece Anthony her vuruşunda sallanan o büyük memelere bakabiliyor. Kenzie şimdi duramıyor, bu yüzden dizlerinin üzerinde yuvarlanıyor ve Anthony onu domalıp amına yarağı verirken uzun ve yüksek sesle inliyor. Anthony, Kenzie’nin midesine kadar sokmak ve içine boşalmamak  için son saniyede dışarı çıkarken, sonunda birlikte taşşaklarından  ağzına sperm boşaltma elde ediyor. Artık Kenzie, Anthony’nin ders çalışmaya konsantre olabileceğinden emin.


[youngermommy] kenzie love trying to focus my one track mind