Anne , bakıcısı ve üvey kızı azgın grup lezbiyen olarak sevişti

Üvey Kzının Lezbiyen seks yaptığını öğrenen anne grup lezbiyen  seks yapıyorlar.

Misty Stone, ön kapının çalındığını duyduğunda oturma odasını topluyor. Kim olabilir? Kesinlikle kimseyi beklemiyordu… Misty kapıyı açarak yıllar önce Misty’nin üvey kızı Daya Knight’a bakıcılık yapan Sonny McKinley’i ortaya çıkarır. Daya ve Sonny’nin birlikte bir oyun tarihi ayarladıkları ortaya çıktı. Artık Daya büyüdüğüne göre Sonny, Misty’nin aldırış etmeyeceğini düşündü. Misty buna tamamen razı görünüyor ve Sonny’nin içeri girmesine izin vererek onu Daya’nın odasını gösteriyor.

Ancak o günün ilerleyen saatlerinde Misty, Daya’nın odasından gelen garip sesler duymaya başlar. Daha iyisini bilmiyorsa, kulağa SEKS gibi geldiğine yemin edebilir! Daya ve Sonny’yi iş başında bulmak için merdivenlerden yukarı çıkıp üvey kızının yatak odasının kapısını açtığında şüpheleri kısa sürede doğrulanır. Misty bir açıklama istiyor – Sonny nasıl böyle bir şey yapabilir? Ancak Sonny ve Daya sakin bir şekilde niyetlerini açıklar. Sonny normalde daha genç kadınlarla çıkmayı tercih eder ama bugün gelip Daya’nın ne kadar güzel büyüdüğünü görünce tadına bakmadan edemedi. Daya ise yaşlı kadınları çok çekici buluyor ve Sonny gibi daha deneyimli bir sevgiliyle birlikte olmaktan hoşlanıyor. Misty onu suçlayabilir mi?

Misty dinlerken beklenmedik bir uyarılma duygusu onu sarmaya başlar. Dudaklarını yalıyor ve yatakta yan yana duran iki güzel kadına bakıyor. Katılması çok yanlış olur mu? Ne de olsa, Sonny’nin sevgili üvey kızıyla ÇOK yaramazlık yapmamasını sağlamak için etrafta bir ebeveyn birimi olması faydalı olabilir… Ya da yeterince yaramaz değil!

Mommysgirl misty stone, daya knight and sonny mckinley