Puretaboo, Tatilde Karımı Sert Siktiler, 2023 porno izle

Beth (Nicole Doshi) ve kocası Frank, ikinci yıldönümlerini kutlamak için bir çiftliğe gelirler. İlişkilerindeki ‘zorlu bir dönemi’ atlatmak için çalışıyorlar, bu yüzden güzel bir tesiste birlikte dinlenmek tam da ihtiyaç duydukları şey gibi geliyor. Ancak, tesiste başka kimsenin, hatta herhangi bir personelin bile olmadığını fark ettiklerinde Beth ve Frank’in kafası karışır. Ayrılmayı ve kimseyi bulup bulamayacaklarını görmek için bölgeyi aramayı kabul ederler. Beth ve Frank dışarıda arama yaparken, birinin onları çalıların arasından izlediğini fark etmezler…

 

Kısa bir süre sonra Beth ve Frank, ana tesis binasında yeniden bir araya gelir ve her biri kimseyi bulamadıklarını bildirir. Beth’in endişelerine rağmen Frank, geceyi burada geçirebileceklerini söylüyor. Yerleşirler, ancak sonunda başka biriyle karşılaştıklarında irkilirler. Adam kendisini Tommy (Tommy Pistol) olarak tanıtır ve karısı Olivia’yı da tanıtır. Tommy ve Olivia, arabalarında sorun yaşadıklarını ve yardım almak için arabayı buraya ittiklerini, ancak kimseyi bulamadıklarını söylediler. Beth ve Frank, burada başka bir çiftle tanıştıkları için rahatlar.

 

Frank, arabayı tamir etmeye yardım etmeyi kabul eder ve ona arabanın nerede olduğunu gösterebilmek için Olivia ile birlikte ayrılır. Tommy ve Beth dinlenmek ve konuşmak için geride kalırlar, ancak sonunda Frank ve Olivia’nın neden bu kadar uzun sürdüğünü merak ederler. Araştırmak için ayrılırlar. Tommy, Beth’i arabasına götürmeye başlar, ancak uzaktan Frank ve Olivia’nın arabada seks yaptıklarına dair işaretler görebilirler. Tommy ve Beth şaşkına döner, ardından Beth incinir ve sinirlenir. Odaya geri dönüyor.

 

Tommy onu kontrol etmeye geldiğinde Beth teselli edilemez. İlişkilerindeki “zorlu dönemin” Frank’in onu aldatmasından kaynaklandığını itiraf ediyor, ancak Frank bunu bir daha asla yapmayacağına yemin ediyor. Açıkçası, bu bir yalandı. Üzgün ​​ve sempatik görünen Tommy, Olivia ve Frank’e şu anda KENDİ hissettikleri gibi hissettirmenin bir yolunun olmasını dilediğini söylüyor. Beth, bunu nasıl yapabilecekleri konusunda bir fikir edinmeye başlar, ancak bu garip yerde gerçekten böyle bir şey yapmaları gerekir mi? Burada GERÇEKTEN neler oluyor?