Jartiyerli Bebek Bakıcısını Domaltıp siktim

Bu sefer Cevdet acele etmedi, göğüslerimi emdi ve vücudumun her santimini öpüp yaladı. Orgazm sonrası orgazm bana çarptığında ben titrerken sabırla amımı yaladı. Onu saçından çekip beni becermesini emretmek zorunda kaldım.

 

Sikişmesi yavaştı, her anın tadını çıkarıyordu ve tecrübeli bir kemancı gibi temposunu artırıyordu. Sanki beni uzun zamandır tanıyormuş gibi erotik bölgelerimle oynadı.

 

Ben eriyene ve tamamen memnun olana kadar sikti, sikti ve sikti. Sonra sertçe sikti ve amımı sıcak spermiyle doldurdu.

 

Onu öptüğümde onun kendi zevkini aramaktan ziyade benim tatmin olduğumu görmeye daha istekli olduğunu fark ettim. Erkekler bunu nadiren yapar.

 

Saat geç olduğundan geri dönmeye başladık. Bana şefkatle sarıldı ve yanaklarımdan öptü. Dönüş yolculuğumuzda azgın bir ergenden ziyade aşktan nasibini almak isteyen bir gence benziyordu.

 

Onu pansiyonuna bıraktım ve müdürün ve arkadaşlarının kokmasını istemediği için el sallarken beni öpmedi. Ben de el sallayıp yola koyuldum. Arabadan indiğimde yolcu koltuğunun üzerinde bir kağıt buldum.

 

Şöyle yazdı: “Duygularımı ifade edemiyorum. Her şey için çok teşekkürler. Eğer istersen lütfen beni ara.. ve sonra onun cep telefonu numarası… çok sevgiler, Cevdet.”