Sarışın Üvey Kız Kardeş Sorunları Sikişerek Gideriyor

Sarışın Üvey Kız Kardeş Sorunları Sikişerek Gideriyor Türkçe altyazılı porno izle

Güldüm. Bu sadece kocam’ın düşünebileceği türden çılgınca bir şeydi. Sapı yalayıp ağzıma aldığımda kocamın oyun planının ne olduğunu merak ettim. Benim mi kazanmamı istiyordu yoksa kaan’ın mı? Bana bir ipucu vermeliydi.

Diğer kabinlerden kargaşa çıkıyordu, kızların kahkahalarla çığlık atmaları, erkeklerin inlemeleri ve kızların inleme sesleri heyecan vericiydi.

Emmeye başladım ve o ellerini gömleğimin içine soktu ve meme uçlarını çimdikleyip göğüslerimi parçaladı. Becerilerimi oral sekste kullanırsam kaan’ın dayanamayacağından emindim. Yani düzenli oral seks yapıyordum, gözlerine bile bakmıyordum. Bunu yaparsam birçok erkek bana seksi gözlerimin onları boşalttığını söyledi.

Yaklaşık on dakika sonra kocam geldi, oturdu, bizi izledi ve onaylayarak gülümsedi.

Şöyle dedi: “kaan, testi geçtin. Karımın emmesine on dakika boyunca direnebildin, iyi bir kontrole sahipsin demektir. Lütfen yerlerinize devam edin ve birkaç içki ve akşam yemeği daha yememize izin verin.”

“kocam, arabayı birimizin sürmesi gerekiyor” dedim.

kocam gülümsedi ve tuvalete gitmesinin amacının bizi test etmek değil, beni siken ve bizi tanıyan bir sürücü arkadaş bulmak olduğunu söyledi.

Şimdi, kaan oldukça cesurlaştı ve açıkça parmaklarını amcığıma sokmaya başladı ve kocama ne kadar ıslandığımı ve amımın sert bir sik için nasıl çığlık attığını anlatmaya başladı. kocam ayrıca onu klitorisimi gıdıklaması konusunda cesaretlendiriyordu.

Çaresizdim, akmaya devam ettim ve kaan meyve sularıma batırılmış parmaklarını gösterip onları yaladı. kocam ona tadı nasıl diye sordu? kaan, “Nefis” dedi. İkisi de beni deli ediyordu. Her iki siki de umutsuzca istiyordum.