Seks Macerası Erotik Seks Filmi izle

seks macerası konulu erotik temalı ve komeedi konuları içeren sapkın bir cinsellik içeren güzel bir filmi türkçe altyazılı erotik film izle.

Genç adam beni emerken Kocam ve ben her çiftin yapacağı gibi konuşmaya devam ettik, bir restoranda oturup eğlendik. Bu ikimiz için de, üçümüz için de oldukça erotik bir deneyimdi.

Yaşlı bir garson geldi, atıştırmalıkları masaya koydu ve sessizce gitti. Onlar için bu rutin bir şeydi. Bir anlığına göğüslerime baktı ve geri çekildi. Ancak Murat sarsılmıştı. Tuvalete gitmesi gerektiğini söyledi ve aceleyle oradan ayrıldı.

Sütyenimi ve düğmeli gömleğimi düzelttim ve Kocam’a şunu sordum: “Sezgisel hissin nedir? Ona güvenilebilir mi? Sahiplenmeden sevgisini dengeleyip uyumu koruyabilir mi?”

Kocam masaya eğilip beni öptü ve şöyle dedi: “Herkese vurgulu bir evet, sevgilim. Onu sevdim. O, beklediğim kişi. Döndükten sonra dışarı çıkacağım, ona benim onayımı aldığını ve sanki ikiniz yalnızmışsınız gibi özgür olabileceğini söyleyeceğim.

Murat geri döndüğünde bizi birbirimize sarılmış halde ve hararetle öpüşürken buldu. Kocam’ı uzaklaştırdım ve ona gidip biraz temiz hava almasını söyledim, nefesinde keskin bir viski kokusu vardı. Kocam gülümsedi, Murat’in omzuna hafifçe vurdu ve kulağına bir şeyler söyledi ve gitti.

Murat’i öptüm ve merakla Kocam’ın ona ne söylediğini sordum.

Güldü, beni koltuğa itti, fermuarı açtı ve aletini çıkarıp dudaklarıma sürdü ve şöyle dedi: “Kocam benden geri dönene kadar boşalmamamı istedi. Sorun şu ki, sen beni boşaltmaya çalışacaksın ve ben de o dönene kadar direneceğim. Dayanamayacağımdan emin.”