Seksi Genç Kadının Daracık Göt Deliğini Sikti

Öne eğildim ve Kerem’e şöyle dedim: “Jeli al, sikine ve kıçıma bolca sür ve sikişmeye başla. Peker, sikişini Kerem’inkiyle eşleştirmelisin.”

Aynı anda altı siki çalıştırdım, her birinin amında, kıçında ve ağzında, iki elinde iki tane vardı ve Veli zayıftı, bir şekilde göğüslerini sikmek için sıkıştı. İkinci seanstan sonra oldukça rahatladım, yenilendim ve bahçede muhteşem bir öğle yemeği yedik. Kaya ve BF de katıldı.

Ağaçların serin gölgesinde dinlenirken Kerem’e, “Çiftlik evinde bakım için kaç kişi kalıyor?” diye sordum.

Kerem şöyle dedi: “Bekçi, bahçıvan ve aşçı. Neden soruyorsun?”

“Odanın sınırları içinde sevişemem” dedim. Bahçelerde ve yüzme havuzunda sevişebilir miyiz? Harika olurdu ama sorun sizin insanlarınızda. Onları iki günlüğüne gönderebilir misin?”

Kerem gülümsedi ve şöyle dedi: “Hayır. On bir kişiyiz, kim yemek yapacak? Yemek yapmakla, temizlikle meşgulsek nasıl sevişebiliriz? Ama endişelenmeyin, onlar güvenilirdir. Bizim sevişmemizi ve sevişmemizi izleyecekler ama bizi rahatsız etmeyecekler.”

Bir nefes sesi duydum ve arkamı döndüm. Kadın ve erkek arkadaşı hemen arkamızdaydı. Odalarına gittiklerini sanıyorduk.

Kadın’nın rengi solmuştu ve kekeliyordu: “selma, ne duyuyorum? Sen… sekiziyle birden mi sikişiyorsun? İmkansız. Söyle bana, şaka yapıyorsun.” Erkek arkadaşının gözleri tabak gibiydi. Çenesi sanki yerinden çıkmış gibi açıldı.

Kerem paniğe kapıldı ve şöyle dedi: “Hayır, hayır. Kadın, yanlış anladın. Hiçbir güç yoktu, Selma gönüllü oldu. Kendi özgür iradesiyle sikişiyor.

Kadın’a sarıldım ve ona şöyle dedim: “İlginiz için teşekkürler Kadın. Kerem haklı. Aylarca sert sikişmeyi özledim, o yüzden neden olmasın diye düşündüm.

Kadın hâlâ şaşkındı ve bağırdı: “Neden olmasın? Ben bir tanesiyle başa çıkamıyorum… ve sen sekizden mi bahsediyorsun?”

Erkek arkadaşı çoktan beni soyuyordu ve kahrolası sekiz sikimi zihninde canlandırıyordu.

Gülümsedim, “Pratik yapmak insanı mükemmelleştirir. Üç deliğiniz ve iki eliniz var ve eğer hileleri biliyorsanız, yönetebilir ve onları boşaltabilirsiniz. Ayrıca am kaslarını kontrol etme becerisini de geliştirmelisiniz. O zaman o kadar da zor değil. Bahçede, yüzme havuzunda sevişeceğiz, böylece istersen görebilirsin.

Kadın cevap vermedi ve erkek arkadaşı onu odalarına götürdü. Aşçıyla bahçıvanın öğle uykusu için kendi odalarına gittiklerini görebiliyordum. Tişörtümü ve şortumu çıkarıp çıplak olarak havuza yürüdüm ve ayaklarımı suya sarkıtarak kenarına oturdum. Bütün erkekler teker teker ereksiyon halindeki sikleriyle yaklaştılar.

Bora ve Veli havuza girdiler ve bana doğru yürüdüler, Bora bacaklarımı açtı ve Veli yüzünü kasıklarıma gömüp yalamaya başladı. En yakınımdaki Anıl’ın aletini kaptım ve emmeye başladım. Diğerleri göğüslerimi, kalçalarımı tutuyor, vücudun hangi kısmına erişilebiliyorsa siklerini ovuşturuyorlardı.

Kerem’in kocaman bir ağacın gölgesine büyük bir çift kişilik yatak döşediğini gördüm. Çiftlik evi personeli karyolayı, şilteyi, çarşafları ve yastıkları taşıdı ve yatağı düzgünce hazırladı.

Kerem ıslık çaldı ve adamlar beni yatağa taşıyıp yatağa attılar. Hiçbir telaş ya da acele yoktu, herkes rahattı. Herkesin beni becerme şansına sahip olacağını ve sabırla memeyi emeceğini, öpeceğini veya kalçaya, mideye, boynuna sik süreceğini ve hatta Veli’in ayak parmaklarıma ve koltuk altlarıma sik süreceğini biliyorlardı.

Böylece birlikte çalıştılar ve beni tüm deliklerimden siktiler, bazen biri sikini çıkarıp diğerine teklif ediyordu. Tam bir uyum vardı ve kimsenin ihmal edilmemesine, dışlanmamasına dikkat ettim.

Bahçıvan beni kıçımdan sikerken ve ben de Kerem’i emerken, Ali yan yatıyor ve memelerimi sikiyordu. Yanıma baktım ve Kadın ile erkek arkadaşının her tarafıma akın eden erkek bedenini dikkatle izlediğini gördüm.