Daracık Tayt Giyen Azgın Sevgilimi Domaltıp Siktim

Daracık tayt ile azdırdığım adama domalıp verdim porno seks sikiş filmi izle

Atakan restoranda heyecanla beni bekliyordu. Dört sandalyeli, bir masalı ve perdeli kabinler vardı.

 

Kocam bizim için bir tane yer ayırttı. Mahremiyet sadece garson tarafından bozulan bir yerdi  ve garsona müdahale etmemesi için rüşvet verilebilirdi.

 

Perdeyi aralayıp içeri girdim. Atakan kocaman bir gülümsemeyle ayağa kalktı, koştu ve bana sarıldı. Yüzünde gerçek bir sevgi ve mutluluk vardı.

 

Külotsuz kolsuz bir üst ve etek giydim. Göğüslerimi avuçlayıp kalçamı sıktı. Külot giymediğimi fark etti ve sert aleti amıma temas etti . Aniden uzaklaştı ve “Sana bir sürprizim var” dedi ve birbirinden güzel güllerden oluşan bir buket sundu.

 

Gülümseyerek kabul ettim ve “Benim de sana bir sürprizim var. Kocam ile tanış.” Perdeyi araladım ve Kocam içeri girdi. Atakan’nın yüzünden kan çekildi. Güçlükle yutkundu ve panikledi.

 

Atakan kekeledi, “Üzgünüm abi, bunu açıklamak zor. Bu senin karının hatası değil, ben ben istedim …”

 

Kocam gülümsedi ve elini uzattı, “Sakin ol Atakan. Şuraya otur ve içki içerken konuşabiliriz.”

 

Atakan gergin bir şekilde koltuğun kenarına oturdu, ben de yanına oturdum ve elini ellerimin arasına aldım ve ona güven vermek için bastırıp okşadım. Masa örtüsüne bakıyordu. Penisinin yalnızca sönmekle kalmadığını, aynı zamanda küçülmüş olması gerektiğini de biliyordum. Kocamın heybetli bir bedeni, sert kasları var.

 

Aralarındaki buzun kırılması için bir süre ortadan kaybolmam gerektiğini fark ettim. Tuvalete gideceğime ve hemen döneceğime dair genel bir açıklama yaptım. Dışarı çıktım, birkaç sokak yürüdüm ve on dakika sonra geri döndüm.