Üvey Anne Sikişmek İçin Nasıl Giyineceğini Biliyor

BrattyMILF – Üvey Anne Başarı İçin Nasıl Giyineceğini Biliyor – S8E7 – April Snow, Jay Romero

 

April Snow, üvey oğlu Jay Romero’nun bir partiye gitmek için anahtarlarını ödünç almak istemesini sabırla dinliyor. Cevap vermek yerine böyle giyinip gitmeyeceğini soruyor. Jay kıyafetlerini değiştiriyor ama April bunun hâlâ onu sevişecek türden bir kıyafet olmadığını iddia ediyor. April, ona ne demek istediğini göstereceğini iddia eder ve yola çıkar.

 

April yeniden yanında geldiğinde yüksek topuklu ayakkabılar, siyah bir sutyen ve tanga giyiyor. Sevişmek için ihtiyacı olan tek şeyin bu olduğunu ve Jay’in boxerıyla neredeyse abartılı giyindiğini iddia ediyor. Jay, April’ın boxerını çıkarması yönündeki ısrarına yanıt verince üvey annenin boğazına oral seks yapmasıyla ödüllendirilir. April elinden geleni yapıyor, büyük kıçını Jay’in sikine sürtüyor ve ardından ayaklarıyla onu okşuyor.

 

Sonunda sevişmeyi bitiren April, kalçalarını öne doğru kaydırıyor ve traşlı amını Jay’in sikine saplıyor. Klitorisini ovalarken üvey oğlunun yarağına biniyor, Zıplatarak sik beni diyor. sonra da Jay’e sikin üzerinde zıplatarak sikmeye devam edebilmek için arkasını dönüyor. Jay kıçına şaplak atıp April’in anüsünü ovalarken biraz çılgına dönüyor. April, üvey oğlunun sikiyle son bir tur atıyor, sonra sikişmek  için dışarı çıkarken keyifle gülümsüyor.