Ayak Fetisi Anne Üvey Oğluna Unutulmaz Sikiş Yaşatıyor

Kollarının bacaklarının etrafında kıvrıldığını ve onu aşağı çektiğini hissetti. Tekrar yüzüne oturdu. Emdi ve amını öptü. Yavaşça ileri geri sallanırken dilini çıkardı. Çok geçmeden duygu onun yüzünde sallanmaya başladı.

Ellerini kıçına bastırdı. Hareket etmediği için kalçalarına güç ile bastırmak zorunda kaldı. Ve nefes nefese kaldı ama tekrar altına girdi. Ama bir dahaki sefere, tüm gücünü toplayana kadar onu kaldırmasına izin vermedi.

Biraz durdum ve başımı karnına yasladım. Biraz güldü, “Biliyorum bebeğim.” Taşaklarını daha fazla öptüm ve ardından tüm boyunu ağzıma aldım, onu boğazımda hissederek, “OHHH.” Taşaklarına masaj yaparak kafasını emdim ve küçük ısırıklarla dalga geçerek onu çıldırttım. Sonra ritmik bir yukarı-aşağı ve içe-dışa hareketlerle, ağzımla buluşmak için ayağa kalktığını hissettim.

Kalçalarının gergin olduğunu hissedebiliyordum ve yakın olduğunu biliyordum. Boğazımın izin verdiği kadar derine girip çıktı, sonunda ağzımda patladı. Ayağa kalkarken emdim ve aşağı inerken dilimi ona sertçe bastırdım. Tek eliyle yüzümün yan tarafını tuttu ve artık buna yettiğini anlayabiliyordum. Biraz daha yaramaz işkence için biraz daha devam ettim. Sonra yutkunup yanına geldim.

“Oohh bebeğim, evet!” Sonra gülmeye başladı. “Biliyorsun bebeğim, bu itaatkar şey hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Seni öyle görünce heyecanlandım, bir dahaki sefere emrin için bazı dileklerim olsun diye bu şeylere bakacağım.”

Bacağımı onunkinin üzerine koymuş yanında yatıyordum ve elimi sikine götürdü ve “Sana borçluyum” dedi. Kamerasını tekrar sehpaya koydu ve beni sırt üstü yatırdı. Penisi girmeye hazır halde bacaklarımın arasına diz çökerek yukarı ve aşağı hareket etti. Sabırsızlıkla kalçalarımı ona kaldırdım.

Ayak bileklerimden tuttu ve beni üzerine oturtmak için dizlerinin altına sıkıştırdı. Penisini sonuna kadar kaydırdı ve o kadar sertti ki nefesimi tutmak zorunda kaldım. Tüm ağırlığını üzerime verdi. Kasten bana doğru sallandı ve doruğa ulaştığımda daha sıkı tuttum. Tuttuğum çığlık tüm vücudumda hissedilebiliyordu.

Biraz yavaşladı, sonra bacaklarımı birbirinden ayırdı sert ve daha sert ve hızlı bir şekilde sikmeye başladı. İkinci bir orgazm ortaya çıktığında klitorisimdeki baskıyı hissedebilmek için kalçalarımı ona kaldırdım. Onu bıraktım ve bir yastığa uzandım ve içine çığlık attım. O ana kadar çığlık atan biri olduğumu bilmiyordum.

porno izle